ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Liry – Damă de gheață (2016)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Liry , una dintre vocile feminine din rapul autohton, lansează online astăzi, 9 noiembrie 2016, ora 20:00, primul ei mixtape, Damă d...Liry, una dintre vocile feminine din rapul autohton, lansează online astăzi, 9 noiembrie 2016, ora 20:00, primul ei mixtape, Damă de Gheață.  
Materialul se compune din șapte piese cu mesaje poetice și titluri metaforice, ilustrate de MVD MVN într-un artwork plin de simboluri. Damă de gheață, piesa care dă titlul mixtape-ului, a beneficiat de un montaj video realizat de EnerGIA.

Mario V s-a ocupat de producția adițională a mixtape-ului, accentuând atmosfera misterioasă a materialului prin cut-uri, efecte și backing vocals.    

Am scris aceste piese într-o lună, inspirată de ce am trăit și simțit de când m-am mutat în București. M-am reîntors la mine, la sinele meu poetic, și-am găsit un mod de a coda anumite aspecte foarte personale pentru mine. Doar dacă asculți cu foarte mare atenție poți desluși sensul real al anumitor piese. Odată cu acest mixtape simt că mi-am părăsit definitiv zona de confort, demers firesc pentru oricine caută evoluția în ceea ce face. (Liry)

Mixtape-ul Damă de Gheață poate fi ascultat pe canalul de YouTube al artistei.

Liry a debutat online în 2008, cu albumul Pledoarie pentru suflet. În 2012, alături de Gani, a lansat Alternative, un material care cuprinde colaborări cu Bean (Subcarpaţi), Cedry2k, Dj Grigo, Nwanda și Zhao. În 2013 a colaborat cu JerryCo pe albumul său, Sânge albastru, lansat la casa de discuri Sprint Music, iar în 2014 lansează primul ei single oficial, Fără tine feat. JerryCo și Mario V, cu aceeași casă de discuri. În 2015 a lansat imnul oficial al campaniei #NuînseamnăNU, Ploaia, iar în octombrie anul acesta, Muntele, o piesă cu videoclip.  Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top