ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: The Bridge Committee & Hardplay - GREATNESS
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
” Greatness”  este momentul în care ai trecut dincolo de punctul în care te poți întoarce din drum ca să-ți schimbi viața. Este moment...

Greatness” este momentul în care ai trecut dincolo de punctul în care te poți întoarce din drum ca să-ți schimbi viața. Este momentul în care ai realizat că ai avut curaj să te iei în serios și să urmezi o viață pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, fără să ții cont de presiunile exterioare și de normele în care "ar trebui" să te încadrezi pentru că "așa trebuie" sau pentru că toți din jurul tău o fac.

Nu este vorba numai despre artiști și de momentele lor de îndoială și de frică în ceea ce privește viitorul. Este vorba despre toți oamenii care dintr-un motiv sau altul, au un moment în care se simt la fundul butoiului și caută ajutor în exterior pentru ceva ce uneori trebuie căutat în adâncul propriului suflet. Numai acolo găsești forța de care ai într-adevăr nevoie să mergi mai departe și să-ți duci planurile la bun sfârșit, iar asta, în opinia noastră, este măreție. Adevăratul Greatness”.   Afirma JAZZ 8 despre piesă.


Versuri, voce: JAZZ 8 & Kent Archie (The Bridge Committee)
Muzica: Hardplay
Artwork: techjulie
Vfx: Eugen StoieThe Bridge Committee:
Hardplay:
Hardplay FB: https://www.facebook.com/ iamhardplay/
Hardplay Twitter & Instagram: @iamhardplay

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top