ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: FranK cu Rhazola & Kriss - Amical
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Rhazola începe anul cu o piesă la care a avut o dublă contribuție, ca MC și producător. " Amical " este lansată astăzi și îi a...

Rhazola începe anul cu o piesă la care a avut o dublă contribuție, ca MC și producător. "Amical" este lansată astăzi și îi aparține lui FranK, iar refrenul este marcat de Kriss.

"Amical" este acea piesă care te face să vezi o despărțire prin ochii unui bărbat, dar și sa te lași purtat/ă de vocea feminină de pe refren.

Despre dubla sa apariție, Rhazola spune: "Piesa nu a fost în plan, ci doar a ieşit. Lucram la o schiţă, FranK a ascultat-o şi m-a pus să i-o trimit. După două zile, am primit de la el demo-ul de strofă. M-a convins să apar şi eu pe ea. Recunosc că m-am chinuit puţin la strofa mea, pentru că mi se părea prea tare felul în care a dat el şi nu voiam să stric piesa”.

Piesa a fost înregistrată la mijlocul anului 2016, la Cutover Studio. De mix şi master s-a ocupat Benzen. Intervenţiile de chitară poartă semnătura lui Radu Moisă.

Cei trei se cunosc și nu sunt la prima colaborare și, din câte se anunță, nici la ultima. Rhazola a mai lansat, împreună cu Kriss piesa "Pe drumul meu", în urmă cu circa doi ani.

Cât despre viitor, Rhazola spune că lucreaza la mai multe piese pentru artiști din lumea rap, dar și la un proiect de producție care începe să prindă contur și va fi lansat pe parcursul acestui an.Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top