ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: De ce rapperii de căcat precum Bizzy apelează la promovarea isterică?
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Să începem de la faptul că deși e nebăgat în seamă (nu că aș avea cum, contul de facebook e blocat deoarece pizdele s-au plâns până si-au...

Să începem de la faptul că deși e nebăgat în seamă (nu că aș avea cum, contul de facebook e blocat deoarece pizdele s-au plâns până si-au atins obiectivul), iar ultima oară i-am urat mult succes pentru că "artistul" are nevoie, el, Bizzy, continuă să mă muște de cur. Dar nu contează, acești semi rapperi se agață de orice pentru un like pentru ca apoi să se considere vedete.

Totuși revenind la titlu, încerc să înțeleg de ce au nevoie de astfel de promovare isterică și nu mă refer doar la faptul că se ceartă cu mine pentru că "promovarea negativă e tot promovare", ci la atfel de promovare:


Eu, ca posesor al paginii care îmi promovează blogul am pentru www.hiphopdinromania.org pagina https://www.facebook.com/hiphopdinromaniaorg. Și fără să intrăm în detaliile numerelor, știu doar că pagina mea are la aprecieri pe Nimeni Altu', B.U.G. Mafia, Paraziții etc etc etc. Practic, tot ce îmi place mie din rap-ul românesc, teoretic, tot ce merită. De ce însă acest rapper de videochat are la aprecieri doar pagini gen: HTag PR, Kinh Chau Coffee - Cà Phê Sạch Từ Nông Trại, Planos de saude SP, Giełda League Of Legends Kupie/Sprzedam/Zamienie, Српски покрет Двери Крагујевац, Imaginable pictures Y's Lounes, Burkay Demircan Photography, Andrada Padurean?

De ce un rapper amator, un rapper care pupă în cur alți rapperi amatori nu îi are la "preferați" pe acești "idoli de wc"?

Acesta este nivelul rapperilor amatori din România, acesta este publicul, iar rezultatul e foarte cunoscut de oricine are câteva cunoștințe în materie de hip-hop. 


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top