ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: HipHopLive: RapMobil (10 Episoade) cu: Sișu / Alan & Kepa / BamDighidiBam (Oliniutza , MCoco, MC Jena) / Alvin / Gani, EnerGIA & Undercover / Vlad Dobrescu / Danez / Macanache & The Putreds / Nane / Royal GNRL
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Aceasta este primul episod din “ RAPMOBIL “, o noua serie marca HipHopLive. Ca prim invitat l-am avut pe Nane. Acesta ne-a povestit des...
Aceasta este primul episod din “RAPMOBIL“, o noua serie marca HipHopLive. Ca prim invitat l-am avut pe Nane. Acesta ne-a povestit despre mai multe aspecte ale vietii sale. Puteti afla si voi de unde a aparut pasiunea pentru muzica, ce artisti prefera, ce job-uri a schimbat si nu in ultimul rand, cum a ajuns in punctul in care este acum.
Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/nane-in-rapmobil-hiphoplive/Va prezentam al doilea episod din seria “RapMobil”. De data aceasta invitati au fost Macanache si The Putreds. Toata povestea a avut loc dupa concertul sustinut de acestia la Brasov in Kruhnen Musik Halle, cu ocazia lansarii albumului.
Printre subiectele discutate, puteti afla cum Macanache si The Putreds au ajuns sa cante impreuna, unde lucra Macanache inainte sa aiba succes in muzica si cu ce isi ocupa timpul liber.
Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/macanache-si-the-putreds-in-rapmobil-hiphoplive/
 Va prezentam al treilea episod din seria “RapMobil”. Invitat la discutie de data aceasta este Danez.

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/danez-in-rapmobil-hiphoplive/
Va prezentam al patrulea episod din Rapmobil, invitatul fiind Vlad Dobrescu.
Ca si pana acum, am preferat sa nu discutam doar despre muzica. Asfel, puteti afla cu ce isi ocupa VD timpul liber, ce afacere urmeaza sa deschida si bineinteles, am aflat cateva detalii despre urmatorul album.

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/album-nou-vlad-dobrescu-rapmobil-hiphoplive/Un nou an, un nou episod! Va prezentam episodul cu numarul cinci, de data aceasta va prezentam 3 dintre cele 5 “Muze”.
Daca sunteti curiosi cum si-au facut fetele brigada, ce proiecte au in domeniul muzical dar si pe plan personal, va invitam sa vizionati urmatorul material:

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/gani-energia-si-undercover-in-rapmobil-hiphoplive/
Alin sau Alvin Capon, cunoscut ca Hootz pe scenă, e omul care are mereu o glumă și o vorbă bună, care te scoate din orice stare, oricât de rea ar fi. E omul care respiră hip-hop și care ne-a susținut moral în toți anii ăştia. L-am întrebat de multe ori dacă are nevoie de ajutor și a spus mereu că „nu”, poate din modestie sau fiindcă n-a vrut să deranjeze pe nimeni. Adevărul e că are nevoie de noi, ca să poată să meargă din nou, așa ca noi toți. #alvinmergeinainte 

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/alvin-merge-inainte-hiphoplive/Oliniutza , MCoco si MC Jena si-au unit fortele pentru BamDighidiBam!

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/bamdighidibam-oliniutza-mcoco-mc-jena-in-rapmobil-hiphoplive/ Multi dintre voi si-au exprimat dorinta de a face un episod cu Alan si Kepa, asa ca i-am adus pe artisti in rapmobil.
Kepa ne-a dat unele detalii despre viitorul sau album, “Cameleon”, care se pare ca va fi lansat cel mai devreme in martie. Colaborarile sunt momentan sub semnul misterului, insa, va putem spune ca sunt cateva nume mari.
Alan, ne-a povestit putin cum a stat treaba cu albumul lui, cum e sa lansezi un album in Romania si daca isi merita banii.
Urmatorul subiect nu a avut legatura cu sfera hip-hopului, ci, mai degraba cu copilaria celor doi, puteti afla ce faceau  artistii, inainte sa se apuce de muzica. Mai apoi, am discutat despre studioul deschis de ei, prin ce greutati au trecut si ce i-a determinat sa faca acest lucru.

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/alan-kepa-in-rapmobil-hiphoplive/ Episodul trecut a fost despre Alan si Kepa, in continuare, avem o surpriza pentru ascultatorii muzicii trap. Ca invitat la RapMobil, il avem pe Royal GNRL, unul dintre promotorii genului, in Romania.
Acesta povesteste cu placere despre anii in care a facut hip-hop, studiourile la care a lucrat si oamenii pe care i-a cunoscut. In prezent, detine studioul Royal Junkie Music, din Bucuresti, loc in care sunt invitati toti cei care vor sa aduca ceva nou in fenomen.
Un alt lucru interesant, este faptul ca, Royal General, a lansat primul album trap, semnat, din Romania.

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/fenomenul-trap-din-romania-royal-general-in-rapmobil-hiphoplive/ Seria de invitati la RapMobil continua, asa cum am anuntat inca din episodul trecut, de data aceasta il avem ca invitat pe Sisu Tudor.
Primul subiect abordat, a fost, oarecum normal, viitorul album in formula La Familia. Sisu, ne-a vorbit despre stadiul in care se afla cu albumul, dar, si despre impedimentele care au aparut in viata artistilor si i-au oprit din a mai scoate materiale impreuna, de o buna bucata de vreme.
Mai apoi, a fost amintita intoarcerea baietilor de la “Codu Penal”, acestia, anuntand cam in aceeasi perioada faptul ca se lucreaza la un nou album.
Sisu, ne-a destainuit in ce proiecte mai este implicat, albumul lui Dragos Miron si Compilatia Stradavarius fiind lasate putin deoparte, datorita albumului cu Puya.
Multa lume se intreba ce se intampla cu Haarp Cord, in acest episod aveti ocazia sa aflati, prin ce schimbari trece si care este situatia.
Spre sfarsitul discutiei, am trecut la subiecte din trecut, spre exemplu conflictul dintre La Familia si Racla. In acest episod, aflam de unde a pornit acesta. Dupa care, Sisu isi aminteste cu drag de primele sale concerte si de faptul ca, ei copii fiind, reuseau sa aduca foarte multa lume la show.
Fiind intrebat care este diferenta intre perioada de atunci si perioada de acum, artistul, nu se ascunde sa spuna ca, in trecut, muzica aceasta reprezenta o stare de bine, acum fiind mai mult o minciuna, pentru unii mc.

Mai multe pe http://www.hiphoplive.ro/album-nou-la-familia-sisu-in-rapmobil-hiphoplive/ Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top