ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Omu Gnom & Dj Undoo - Hrană (2017)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
#hrana şi #unapezi au fost hashtag-urile care ne-au însoţit piesele de pe noul album de o săptămână şi jumătate. Pe 22 martie la Expir...

#hrana şi #unapezi au fost hashtag-urile care ne-au însoţit piesele de pe noul album de o săptămână şi jumătate. Pe 22 martie la Expirat suntem pregătiţi să lansăm Hrană, iar publicul de rap cu poftă de lecţii lirice este aşteptat cu microfoanele deschise.
Hrană este un album de suflet cu şi pentru oameni pe care îi avem aproape de suflet. Hrană reprezintă un mix de ingrediente naturale, precum experienţa, ingeniozitatea şi subtilitatea. Le-am adunat pe toate, le-am condimentat cu mesaj puternic şi le-am lăsat la foc mic de căldură sufletească.
Într-o societate plină de carenţe, "Omu Gnom ~ DJ Undoo - Hrană" conţine nutrientul necesar pentru o mai bună funcţionare şi rezistenţă. Prin prezenţa a două elemente principale ale culturii hip-hop (emcee şi dj), Hrană se pozitiţionează ca un album clasic, dar cu invitaţi care acoperă întreaga arie de generaţii.
Slim Rocka va fi cel care va servi aperitivul de rap, printr-un mix de muzică şi instrumentale numai bune de pus la suflet.
Tracklist:
01. De asa Natura (Intro)
02. 2 Camarazi
03. Hrana
04. Arta Cuvantului
05. Trei
06. Destui
07. Snooze
08. Altfel (cu Psihotrop)
09. Ganduri
10. Sublim (cu Jurjak)
11. Totul va fi Bine
12. De Drag (cu DOC)
13. Seara de Poveste
14. Ca la Sala
15. #diez (cu Oliniutza)
16. Pe Frecventa
17. Unu
18. De Spus (cu Muse Quartet)

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top