ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Spring Masquerade: Get in the HOOD! (16 martie)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Spring Masquerade: Get in the HOOD! București, 09 martie 2017 - PRIME România te invită joi, 16 martie 2017, la cea de-a șasea ed...Spring Masquerade: Get in the HOOD!
București, 09 martie 2017 - PRIME România te invită joi, 16 martie 2017, la cea de-a șasea ediție Spring Masquerade: HOOD!
Inspirat de arta stradală și de multitudinea de forme de exprimare, frescele moderne și dansurile fascinate menite să aducă toți tinerii împreună, HOOD își propune să susțină libertatea generațiilor.
Joi, 16 martie, începând cu ora 22:30, transformăm clubul Hangover (Strada Șelimbăr, 1), în manifestul tinerilor. Nonconformiști din fire, îmbinăm muzica pop, rap, hip-hop cu dansuri stradale pe măsură. Cultură urbană, volum cât cuprinde, efervescenţă, explozie de culori, acestea sunt elementele cheie ale petrecerii.
            Spring Masquerade este petrecerea tematică ce deschide sezonul evenimentelor destinate studenţilor și anunță sosirea primăverii într-un mod inedit. De data aceasta, baggy jeans, hanoracele large, bandanele și șepcile variate alcătuiesc dress code-ul  petrecerii.
Seara va fi completată de o serie de suprize pregătite de organizatori, dar şi de premii ce pot fi câştigate în seara evenimentului. Printre premii se numără un sejur în Grecia pentru două persoane timp de o săptămână, trei vouchere la Sneaker Industry în valoare de 250 RON/fiecare și un voucher la Real Escape Room pentru o experiență aparte de distracție!
Taxa de participare la eveniment este de 10 lei. Vă așteptăm la HOOD!
Mai multe detalii, pe www.prime-romania.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/PRIMERomania și pe pagina de FB a evenimentului

Despre Spring Masquerade
Spring Masquerade este un eveniment marca PRIME şi este susţinut în acest an de: Hangover Club, Mix Tour, Sneaker Industry, Photo Snacks, Fabrica de Magie, Best Print Prest, Real Escape Room și de partenerii media: StudLand, HipHop Live, CluburiBucurești, Calendar Evenimente, Student din provincie, GEN90, Going out lifestyle, Școala ADC

Despre PRIME România
PRIME România este singura asociaţie studenţească de Relaţii Publice şi Comunicare din ţară. Experienţa PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită şi 20 de ani de evenimente pentru studenţii pasionaţi de Comunicare. Asociaţia studenţească PRIME România are sediul central în Bucureşti şi două filiale naţionale în Braşov şi Iaşi.
Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top