ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: MUZE - Muze (Produsă de Spectru)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
După lansarea videoclipului omonim la finalul lunii februarie, fetele din trupa MUZE revin cu o nouă viziune asupra piesei. Cu un vibe ...

După lansarea videoclipului omonim la finalul lunii februarie, fetele din trupa MUZE revin cu o nouă viziune asupra piesei. Cu un vibe misterios, instrumentalul poartă semnătura lui Spectru și include un sample din piesa „In Extremis feat. Praetor - Știu ce-ți place”. Piesa „Muze”, în cele două variante, reprezintă transpunerea muzicală a valorilor comune ale artistelor și este definitorie pentru mesajul central al trupei.

Înregistrările au avut loc la studiourile Ino Music și Big UP Music, de aranjamentul muzical, al vocilor și de mix ocupându-se Undercover, în timp ce masterul a fost realizat de către Ciprian Blaga. Suportul vizual, creat de către MEPH (ilustrație), George Blaga (efecte) și MVD MVN (art direction), amplifică abordarea introspectivă din noua versiune a piesei.


MUZE este singura trupă rap din Romania formată din cinci fete: EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover. Sound-ul trupei este influențat de stilul unic al fiecăreia și variază de la elemente old school, la trap și R&B. Viziunea MUZE se bazează pe evoluție constantă, prin mesaje pozitive și profunde.

Vă invităm să fiți la curent cu activitatea trupei MUZE, pe Facebook, YouTube și Instagram.

Audiție și vizionare plăcute!

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top