ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Tuan - Antidot
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
De ce “Antidot”? Care e mesajul melodiei? Mesajul acesteia este acela de a ne urma visele indiferent de situatie, sa ai puterea de a ...
De ce “Antidot”? Care e mesajul melodiei?

Mesajul acesteia este acela de a ne urma visele indiferent de situatie, sa ai puterea de a te ridica dupa ce ai cazut si de a putea iubi tot ceea ce e in jurul tau. Credem ca acesta este antidotul pentru orice in viata.

Cine este vocea feminina?

Vocea feminina este Elianne. Dupa mai multe experiente in showbiz-ul romanesc, s-a reinventat alaturi de noi, cei de la Tuan Records. Elianne iubeste muzica, echitatia si actoria.

Care e povestea clipului?

Ca si in celelalte melodii, am vrut sa tragem un semnal de alarma. De data aceasta, asupra tuturor celor care renunta la visele lor. I-am propus proiectul maestrului Ion Dichiseanu care este un artist cu visele implinite si care a acceptat imediat provocarea noastra.
Videoclipul a fost regizat de catre Silviu Mindroc cu care am colaborat si la celalalte videoclipuri si este filmat intr-unul dintre cele mai frumoase teatre din Romania, Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focsani, carora le multimim inca o data pe aceasta cale.

Ce vrei sa transmit fanilor?

A fost un moment in viata in care am cazut si am realizat ca a-mi urma visele este cel mai important lucru in viata mea. Si pe voi va sfatuiesc sa faceti la fel.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top