ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: EnerGIA - C8H11NO2 (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
La aproape un an de la lansarea mixtape-ului  The Word Hustler ,  EnerGIA  revine cu un videoclip pentru single-ul  C8H11NO2 . Titlul ...

La aproape un an de la lansarea mixtape-ului The Word HustlerEnerGIA revine cu un videoclip pentru single-ul C8H11NO2. Titlul reprezintă formula moleculară a dopaminei, substanță chimică din creier care afectează emoțiile și senzațiile de plăcere. În contextul piesei, apare ca o metaforă pentru starea de fericire pură provocată de muzică.
Videoclipul C8H11NO2 a fost realizat de către Mihai Militaru @ 360view și cu implicarea Skullcandy Romania. De mixajul și masterizarea piesei s-a ocupat Mario F. Cruxfader @ SeeTrueArts, cu efecte adiționale realizate de Morloc. Înregistrările s-au desfășurat la Cutover Studio, pe când instrumentalul piesei poartă semnătura lui Mantra. Piesa C8H11NO2 poate fi descărcată pentru ascultare, în mod gratuit, de aici.

 „Scopul pentru C8H11NO2 este să ilustrez cât se poate de bine sentimentul pe care îl trăim cu toții atunci când ascultăm muzica preferată. Oriunde ești, indiferent de privirile celor din jur, muzica e hrană pentru suflet și te face fericit, prin creșterea nivelului de dopamină în creier. Iar când ai piesa aia pe repeat, nimic nu te mai poate afecta.” – EnerGIA

Vă invităm să urmăriți proiectul video mai jos și să rămâneți la curent cu activitatea lui EnerGIA pe FacebookYouTubeInstagram și SoundCloud.

Audiție și vizionare plăcute!

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top