ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Arkanian - Binecuvântat
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Hall Music este un crew de artisti si producatori tineri care si-au propus sa experimenteze cu genuri precum hip hop, rap si trap.  ...

Hall Music este un crew de artisti si producatori tineri care si-au propus sa experimenteze cu genuri precum hip hop, rap si trap. 
"Binecuvantat" este al doilea single al fondatorului acestui crew, Arkanian, pe care l-a facut "from scratch", de la beat, la versuri si interpretare. Ca intotdeauna, anexam un comunicat de presa, linkul melodiei, artworkul si retele sociale pe care putem fi gasiti. 
Va multumim si asteptam feedback! 

"La scurt timp dupa primul sau single, "Din Nou", Arkanian revine in forta cu un vibe si mai fresh, denumit simbolic "Binecuvantat".
Melodia este despre visuri, ambitie si puterea de a lupta, iar beatul e departe de monoton. Se poate spune inca de acum ca Arki si-a propus sa rupa tiparele, "Binecuvantat" fiind argumentul principal. Cu totul deosebit de lucrurile cu care ne-am obisnuit, Arkanian rupe cu un flow bine pus la punct, desprins parca de pe piata occidentala. 
Asadar, nu ne putem astepta decat ca "Binecuvantat" sa sparga boxele cat mai curand."


Contact
YouTube: Hall Music 
Facebook: Hall Music 
Instagram: @_hallmusicpebune 
Soundcloud: Hall Music 
https://m.soundcloud.com/hall-music

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top