ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: DE AFARĂ: Mistah White - Împarte (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Cel mai nou videoclip Mistah White, “Imparte”, a fost lansat in iunie 2017 pe Youtube. Acesta este primul clip oficial lansat dupa ma...

Cel mai nou videoclip Mistah White, “Imparte”, a fost lansat in iunie 2017 pe Youtube.
Acesta este primul clip oficial lansat dupa mai bine de 5 ani, perioada in care artistul poliglot a calatorit in Europa si America de Sud, postand doar live-uri si sesiuni de freestyle / jam-session.   
“Dupa experientele din 2012 (Am Vibe, Bag Puff, XFactor, etc) am considerat ca mai am de invatat, motiv pentru care am luat-o iar la pas prin lume. Ibiza, Lisabona, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Stockholm si alte orase mi-au fost ‘casa’ si ‘atelier de creatie’ in tot acest timp. Am colaborat in special cu instrumentisti si artisti polivalenti. In 2015 am inceput proiectul Pravila Nova (epic fusion music), vocal si lirica, iar din 2016 am devenit membru Guerrillas (hardcore metal), fiind responsabil de voce si versuri.
Acest single reprezinta inceputul epocii mature, muzical vorbind, si prefateaza albumul de debut, ‘Polyglot Messanjah’,  ce va fi lansat in toamna acestui an.” (Mistah White)
Beatul ii apartine lui Ty (Londra), fiind ‘cules’ prin 2013 (din pacate, Ty e offline de cativa ani).
Inregistrari audio, mix si master au fost realizate la Liveset Recording Studio (CJ), iar de filmari si editare s-a ocupat #VoikuVoics (CJ). Jah bless!

https://www.facebook.com/mistahwhiteofficial/

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top