ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Arkanian - Kalama
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
""Kalama" este cel de-al treilea single Arkanian din ultimele luni, timp in care artistul a prezentat multiple fete al...

""Kalama" este cel de-al treilea single Arkanian din ultimele luni, timp in care artistul a prezentat multiple fete ale muzicii trap, pe care de fiecare data si le-a asumat in mod remarcabil. 
Lasand in urma primele doua single-uri, "Din Nou" si "Binecuvantat", Arkanian prezinta acum o latura mult mai agresiva si intunecata. S-ar putea vorbi la nesfarsit despre potrivirea perfecta dintre art workul simplu, dar de efect si melodia care, asa cum ne-a obisnuit, este in totalitate munca lui Arkanian, de la productie la versuri. 
Daca in doar cateva luni, Arkanian si-a demonstrat polivalenta cand vine vorba de arta sa, culminand cu acest single, e sigur ca albumul pe care il pregateste cu Hall Music va rupe normele. Pana atunci, "Kalama" concureaza cu brio cu melodiile deja consacrate ale industriei trap."

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

  1. https://www.google.ro/search?q=21+savage+no+heart&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj-yP66-eLWAhWDHJoKHf4PATcQ_AUICigB&biw=1366&bih=637#imgrc=oUtXYuS0fuxtcM:

    Plagiatoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top