ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: MUZE cu Mario V - Aloe vera
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
În ultima lună de vară, fetele din trupa  MUZE  revin cu o piesă fresh, în colaborare cu  Mario V  - „ Aloe vera ”. Piesa face referir...

În ultima lună de vară, fetele din trupa MUZE revin cu o piesă fresh, în colaborare cu Mario V - „Aloe vera”. Piesa face referire la tot ce înseamnă calm și bine pentru trup și spirit din perspectiva artistelor, instrumentalul plasând-o într-un vibe cu note de nisip și soare, în perfect acord cu sezonul estival.

Piesa a fost scrisă și interpretată de trei dintre cele cinci MUZE, adică LiryGani și Undercover, alături de Mario V. Mixarea și masterizarea au fost realizate de Ciprian Blaga, în timp ce suportul vizual poartă semnătura lui MVD MVN.

MUZE este prima grupare de hip hop feminin din România, formată din 5 membri (EnerGIAGaniLiryMGee și Undercover), iar în această toamnă vom asculta primul lor album în această formulă.

Vă invităm să urmăriți activitatea MUZE pe pagina de Facebook sau Instagram, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi piese și videoclipuri vă puteți abona la canalul de Youtube.


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top