ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: MUZE - O să fie bine (2017)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
MUZE lansează primul album și... O SĂ FIE BINE MUZE , singura trupă rap din România formată din 5 fete, a lasat albumul de debut...MUZE lansează primul album și... O SĂ FIE BINE

MUZE, singura trupă rap din România formată din 5 fete, a lasat albumul de debut pe 25 octombrie 2017. După ce „au dat cu pace” pentru elementele culturii hip-hop, s-au lăsat inspirate de toate cele 4 anotimpuri într-un basm vizual modern, ne-au răcorit cu aloe vera și ne-au asigurat că o să fie bine, a sosit momentul confirmării acestei promisiuni.

EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover ne prezintă un album diversificat, dar totodată unitar. Fiecare dintre cele 15 track-uri transmite o stare aparte, având în comun mesajul central de învingere a obstacolelor și certitudinea că, prin ambiție, perseverență și credință, în final totul își găsește rezolvarea. Pe tot parcursul zilei lansării, ascultătorii au fost invitați să descopere LP-ul într-un mod atipic, cu fiecare piesă publicată din oră în oră.

Cu un sound variat, ce reflectă stilul fiecărei artiste și contribuțiile invitaților Mario V și crew-ul de DJ CHRONIC, albumul reprezintă un mix inedit de hip-hop clasic, R&B, trap, grime și chiar reggae sau influențe EDM. Din punct de vedere tematic, piesele explorează atât optimismul sugerat de titlu, cât și lupta cu răul din jur sau cu sinele, adaptarea la schimbare, observația socială, prietenia și iubirea.

Majoritatea pieselor au fost înregistrate la BadRoom Music, cu Mario V ca inginer de sunet și Undercover implicată în aranjamentul muzical. Mixul și masterul poartă semnătura lui Ciprian Blaga, care se regăsește și pe lista producătorilor, alături de alte nume importante atât din țară (Spectru, George Borza, Imoral), cât și din străinătate (Mantra, Beatowsky, Jee Juh și nu numai). Artwork-ul, personalizat în concordanță cu fiecare piesă, a fost realizat de MVD MVN.

Muze, despre albumul „O să fie bine”:

EnerGIA: „<<O să fie bine>> e esența noastră, de la nota pozitivă cu care încheiem orice discuție, la speranța cu care privim tot ce ne iese în cale, la determinarea cu care abordăm tot ce facem.”

Gani: „Multă muncă, pasiune, suflet, prietenie, timp, amânări, sacrificii, lacrimi, obstacole, dar întotdeauna speranță și în cele din urmă bucuria că am reușit să transpunem o mare parte din trăirile și valorile noastre cele mai importante. Asta reprezintă OSFB pentru mine.”

Liry: „Place, nu place, din punctul meu de vedere albumul <<O să fie bine>> va rămâne peste ani o referință pentru rapul feminin. Multe fete vor mai face rap și îl vor face mai bine decât noi tocmai pentru că noi ardem niște etape acum. Acesta e momentul nostru și-l trăim aievea.”

MGee: „Pentru mine, albumul #OSaFieBine reprezintă un traseu inițiatic, către maturizare pe plan muzical, dar și către cunoașterea sinelui.”
Undercover: „Muzical vorbind, mereu mi-a plăcut să experimentez stări și stiluri, așa că OSFB a fost ocazia perfectă să îmi ies din zona de confort.”

Vă invităm să ascultați albumul - abreviat prin hashtag-ul #OSFB - pe canalul de Youtube al trupei MUZE și să urmăriți activitatea fetelor pe pagina de Facebook sau Instagram, precum și pe conturile individuale.

TRACKLIST:

01. O să fie bine
02. Muze (Ciprian Blaga remix)
03. Valuri
04. Cele 4 (feat. CHRONIC)
05. Frică
06. Poftă bună
07. Dă-le delete
08. Aloe vera (feat. Mario V)
09. Armele tale
10. Păsări de noapte
11. Golanul meu
12. Acasă (feat. Mario V)
13. E bine

Bonus tracks:
14. Muze (Spectru mix)
15. E bine (Ciprian Blaga remix)

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top