ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Undercover cu NAVI - Libertate (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Undercover conturează libertatea prin cadrele a şapte locaţii de filmare Undercover a lansat Libertate , cel mai recent clip de pe v...

Undercover conturează libertatea prin cadrele a şapte locaţii de filmare
Undercover a lansat Libertate, cel mai recent clip de pe viitorul său album, pentru care a ales să meargă în nu mai puţin de şapte locaţii de filmare din toată România.
Libertate, o colaborare cu Navi, este susţinută de un videoclip filmat într-un apartament din Bucureşti, într-o maşină, pe terasa unui bloc din zona Armenească, în parcul Izvor, într-un atelier de producţie, dar şi în zona Kogălniceanu. Imaginile care mută clipul în afara Bucureştiului au fost filmate în zona lacului Vidraru.

Responsabili pentru imagini sunt Gabriel Durlan şi Victor Pacurari, ajutaţi fiind de Eugen Ciachir, cel care s-a ocupat şi de clipurile pentru piesele TentaţiiFals şi Tere n abrupt.

Despre Libertate, Undercover spune: "Aceasta a fost prima piesă pe care am simţit să dau altceva decât rap-ul cu care eram obişnuită. Aş putea spune chiar că Libertate m-a făcut să descopăr partea mai caldă şi mai sensibilă din mine".

Producţia instrumentalului îi revine lui Style da Kid, în timp ce vocile au fost înregistrate în studiourile Chill Brothers & UnderSTUDIO, iar la mix şi master îl gasim pe Ciprian Blaga.
Pe Undercover o mai puteţi găsi pe FacebookInstagram şi YouT ube.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top