ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Centru prezintă: Concert MUZE - O să fie bine | București (18 noiembrie)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
În acest weekend, sâmbătă, 18 noiembrie, trupa MUZE va concerta live în Centru Pub, Calea Victoriei 48-50, Pasajul Victoria Bucureș...



În acest weekend, sâmbătă, 18 noiembrie, trupa MUZE va concerta live în Centru Pub, Calea Victoriei 48-50, Pasajul Victoria București.

Publicul este așteptat la eveniment începând cu ora 20:00, iar warm-up-ul va fi susținut de un playlist creat de trupa MUZE, cu piesele preferate ale artistelor, ce va fi urmat de concert și afterparty. În deschidere va urca pe scenă Lummy, artistă hip-hop aflată la început de drum ce s-a făcut remarcată în cadrul concursului „Românii au talent”. Invitați speciali în concert sunt Miru, actual concurent „X-Factor”, Mario V, DJ Șerbănesku, dar și alți invitați surpriză.

MUZE este singura trupă rap din România formată din 5 fete, iar albumul de debut „O să fie bine” a fost lansat online pe 25 octombrie 2017.

EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover vor cânta live piese extrase de pe albumul „O să fie bine”, dar și de pe materialele solo. Fiecare dintre piesele ce vor fi auzite în concert transmite o stare aparte, având în comun mesajul central
de învingere a obstacolelor și certitudinea că, prin ambiție, perseverență și credință, în final totul își găsește rezolvarea.

*Biletele se vor găsi la intrare. Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este permis numai dacă acestea sunt însoțite de o persoană majoră, pe baza cărții de identitate.


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top