ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Indie va lansa albumul de debut
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Inceputul anului 2018 aduce în prim-plan un nou proiect major, pregătit de către artistul local "INDIE", pe numele său real &q...
Inceputul anului 2018 aduce în prim-plan un nou proiect major, pregătit de către artistul local "INDIE", pe numele său real "Adelin C. Indie", in colaborare cu Universal Music US si TRVP.ro.
-
Albumul are in plan depăşirea stilurilor obisnuite ale trap-ului românesc, acesta incluzând colaborări de talie mare, care rămân, până în prezent, o surpriză.
-
Luni, INDIE a anunţat apariţia unui Promo-Video şi a tracklist-ului oficial. 
Albumul de debut al acestuia va fi valabil şi pe platformele Apple Music, Google Play Music si Spotify, fiind un proiect destul de ambiţios. 
-
INDIE - Proiectul insusi-intitulat "INDIE" , este unul la care lucrez din 2015, incă de la începuturile mele in această mişcare. Cred că va fi o gură de aer pentru cei ce vor ceva true şi sunt sătui de fake-ul major promovat în ţară. Deja mă gândesc la planuri mari cu acest proiect, şi am de gând să fac ce iubesc şi să îmi urmez visul. Mulțumirile mele merg spre Eladio, de la Hip Hop Din Romania, Lucy de la Universal Music si Anca de la TRVP.ro. My best toughts for everyone.
Much love, Indie.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top