ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: TUAN cu Elianne - Ce mi-ai făcut!? (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Finalul de an aduce o piesa noua numita “Ce mi-ai facut!?” semnata de producatorul si interpretul Tuan, alaturi de frumoasa Elianne. ...

Finalul de an aduce o piesa noua numita “Ce mi-ai facut!?” semnata de producatorul si interpretul Tuan, alaturi de frumoasa Elianne.

Piesa celor doi ne prezinta sentimentul intens de dragoste continua, traita alaturi de iubit/iubita, familie, ce ne fura sufletul fara ca el sa stie.

Productia muzicala a piesei a fost realizata de Tuan Records, compusa de Tuan (Tudor Fornea) si Any1 (Andy Robert). “Ce mi-ai facut!?” se bucura de un videoclip regizat de de Claudiu Stan.

"Mesajul piesei se refera la sentimentul de 'Dragoste ' in general care nu are legatura neaparat cu vreo “ea”,  poate sa fie si “dragoste” intre doi prieteni sau de familie sau de orice, ma refer la sentiment in sine si practic eu vorbesc cu "Aceasta Persoana''  "Dragoste'', declara Tuan.

"Despre piesa pot spune ca este una din piesele care a aparut la momentul potrivit, moment in care m-am regasit in ce cantam.
Pentru mine aceasta piesa inseamna exact paradoxul dintre cat de benefica e dragostea, dar si despre cat de mult rau iti poate face atunci cand dispare.
Nu mi-a fost deloc greu sa o cant, a fost cumva...dragoste la prima sesiune de studio", declara Elianne


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top