ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Reckaze - Underground comercial (2018)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Reckaze a lansat albumul “Underground Comercial” – produs de Peter Haze După o așteptare de mai bine de 3 ani, Reckaze a lansat albumul ...

Reckaze a lansat albumul “Underground Comercial” – produs de Peter Haze
După o așteptare de mai bine de 3 ani, Reckaze a lansat albumul “Underground Comercial” din care fac parte single-urile “Despre Foste” în colaborare cu Pacha Man sau “Indigo” cu Bodo din trupa Proconsul. Deși artistul a colaborat în anul 2016 cu Roton Music, label alături de care a lansat nu mai puțin de 2 single-uri (“Ochelari de Soare” și “Camera ta”), Reckaze a preferat ca noul album să fie lansat independent pe canalul său de Youtube.
 “Underground Comercial este albumul clasic de Rap care surprinde stări diverse și momente comune din viață, dar este și un album-program care trasează o direcție nouă și asumată în rap-ul românesc. Conceptul de bază al albumului este echilibrul între cele două teme atât de controversate la noi în țară: muzica underground vs. muzica comercială. Un echilibru perfect care să anuleze aceste două concepte, în opinia mea, total ambigue și depășite.”, ne-a transmis Reckaze. 
Printre invitații de pe acest album îi regăsim pe: Pacha Man, Bodo (Proconsul), Karie, Exile, Cino, Nameen, Ana Maria Roșu (fostă concurentă Vocea României), BABY EKA, iar producția muzicală este asigurată integral de Peter Haze (Cluj-Napoca).

TRACKLIST:

1. Underground Comercial (feat. BABY EKA)
2. Biroul din Victoriei
3. Indigo (feat. Bodo)
4. Succes
5. Ardeleni în București (feat. Nameen)
6. Ești frumoasă azi (feat. Ana Maria Roșu)
7. Despre foste (feat. Pacha Man)
8. Evanghelia după Andrei
9. Noua eră (feat. KarieExile)
10. Pune-ți o dorință (feat. Cino)
11. Nebunia lu’ Parizer

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top