ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Dj Undoo - Pământul e rotund (2018)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
DJ Undoo continuă seria de materiale prin care promoveaza arta sampling-ului si a DJing-ului. DJ Undoo lansează astăzi cel mai nou ma...

DJ Undoo continuă seria de materiale prin care promoveaza arta sampling-ului si a DJing-ului.
DJ Undoo lansează astăzi cel mai nou material al său, EP-ul “Pamantul E Rotund”, conține 7 trackuri și îi are că invitați pe : Click, JAZZ 8 și Instru, cu un bonus track de excepție. 
 Toate piesele de pe material (cu excepția bonus track-ul) au la bază sampling de pe vinil, metodă de producție “clasică” în special pentru hip-hop, este o formă de artă pe care DJ Undoo se străduiește să o mențină vie prin toate materialele lansate până acum.  
 Accentul este pus și pe platan ca instrument muzical dar sub o formă digerabilă și pentru ascultătorii neinițiați în arta DJing-ului. Excepție fac piesele cu JAZZ 8 și Click care condimentează materialul cu lirică de top și voie bună.
  
 Tracklist “DJ Undoo-Pământul E Rotund” 
 01. Know You Are Real  
 02. Can't Stop 
 03. Dulce că o Negresă (cu Click) 
 04. Mersul Meu (cu JAZZ 8) 
 05. Low-Fi Hip Hop 
 06. A Funny Word 
 07. Bonus Track-Instru & DJ Undoo - We Like to Party 
 Toate piesele produse de DJ Undoo cu excepția Bonus Track-ului, produs de Instru și co-produs de DJ Undoo. Mix & master  DJ Undoo. Înregistrat @ Libernote Music cu excepția Track 3 
DJ Undoo este un DJ și producător român cu o reputație pentru depăsirea limitelor obișnuite. A scris istorie în muzică hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani care cuprinde 5 materiale solo,10 albume în colaborare, zeci de colaborări importante și o serie lungă de evenimente live.  
  
A primit din partea publicului, în rundă a7a, primul loc-alegerea publicului, la DMC Online Championship  în 2011. 
A fost primul DJ care a reprezentat România în cadrul Redbull Threestyle Championship 2013, în Toronto. 

A început să predea mixing și turntablism în 2013 la Artskul. Din această colaborarea a luat naștere theDJ.ro, o platformă dedicată DJ-ilor cat si școală de mixing și Turntablism, iar in aceasta perioada a ținut ateliere de DJ-ing la cele mai importante festivaluri din țara (Electric Castle, Summer Well, Awake, Ideo Ideis, etc). 

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top