ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Gianna Justme & Doot - RU!NE (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Piesa ​RU!NE este o invitatie la iluminare. Ne invita sa ne relaxam. Sa ne dam seama ca nu totul trebuie sa fie o continua lupta, o jung...

Piesa ​RU!NE este o invitatie la iluminare. Ne invita sa ne relaxam. Sa ne dam seama ca nu totul trebuie sa fie o continua lupta, o jungla in care ne credem inconjurati din toate partile de feline fara sa realizam ca - pentru altii - si noi suntem una. 

Ne-am indepartat unii de altii tot mai mult, pentru ca ne-am indepartat de sinele nostru. Nu mai stim cine suntem, in ce credem, ne mintim pe noi insine ca suntem bine , dar ne plimbam orbi si derutati prin marea de oameni si ne simtim singuri, neiubiti si fara speranta. Dar aceasta stare s-ar putea schimba daca ne-am intoarce in interiorul nostru - ​“Baga un zoom in inima ta / Fii si tu o data sincer cu ea”

​ si am avea puterea sa fim din nou sinceri cu noi, sa ne iubim, sa ne iertam, sa fim mai blanzi cu noi insine. Si atunci am fi in stare sa oferim si altora sinceritate, iubire, iertare si blandete. Ne-am opri inainte sa judecam pe altii,  pentru ca am putea intelege cu adevarat ca toti suntem la fel:​“Uita-te la mine / Sunt la fel ca tine / Amandoi cautam / Zi de zi alergam / Si nu vrem decat iubire”. 

Gianna Justme & Doot (DOOTBEATS) au colaborat pentru prima data in aceasta formula, reprezentand inceputul unui proiect de muzica ce combina stiluri ca alternative R&B, trap si electro trap. Avand in vedere ca acest proiect este realizat doar de cei doi artisti, incepand de la productia muzicala, versuri, filmari, editare video si promovare, nu ramane decat sa dati un ​PLAY​ si sa vedeti despre ce e vorba. 
 Cei doi promit ca revin cu urmatorul proiect care va continua pe acest vibe, dar va veni de fiecare data cu ceva nou, asa ca aboneaza-te la canalul lor de youtube (https://www.youtube.com/user/dootbeats​) si vezi ce va urma. 


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top