ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Basska & Frații Grime - Inimă și suflet (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Sezonul muzical de vară a început cu un derby demonstrativ purtat între două trupe ale diviziei Culese din cartier , Basska și Frații Grime...
Sezonul muzical de vară a început cu un derby demonstrativ purtat între două trupe ale diviziei Culese din cartier, Basska și Frații Grime.

Cu ocazia amicalului, desfășurat pe stadionul verde din Ogrezeni, băieții, echipați în culorile formațiilor de care aparțin, au lansat videoclipul piesei „Inimă și suflet” într-o sesiune intensă de pase de idei, dribbling de rime și o lungă serie de beat-uri la poartă.
Deși unul amical, jocul a fost foarte strâns - o încălzire perfectă pentru sezonul de concerte care urmează. Meciul s-a terminat la egalitate, dar am avut parte de o victorie mare, adevărații câștigători ai evenimentului fiind copiii școlii din Ogrezeni, care au avut ocazia să învețe despre competiție și colaborare și, în același timp, să experimenteze cu instrumentele muzicale. Cel mai tare au fost impresionați de sunetul tobelor.” – MC Vapor
Rezumatul meciului poate fi urmărit aici:
Așa cum aflăm din piesă, Basska este una dintre cele mai proaspete trupe care au aterizat în familia Culese din Cartier. Băieții, împreună cu „adversarii” de la Frații Grime, s-au gândit să sărbătorească cum se cuvine ocazia, ieșind pentru câteva ore din marele oraș pentru o partidă de fotbal autentic românesc desfășurat între două formații care joacă la cele mai înalte tempo-uri.
Piesa vorbește despre pasiune, încercări, eșecuri, optimism, adaptare și reinterpretare. Mesajul general pe care băieții își doresc să îl transmită este unul de încurajare: nu îți pierde încrederea, iar atunci când nu iese tocmai cum ți-ai dorit, încearcă să te adaptezi, să reconstruiești din ceea ce a rămas.
S-ar putea să iasă mai bine decât ți-ai imaginat.
În timpul filmărilor niciun jucător nu a fost grav rănit, cu toate că în deschiderea partidei, MC Vapor a fost pus la pământ chiar de primele picături de rouă ale dimineții. Incidentul nu l-a descurajat pe purtătorul tricoului cu numărul 13 (titular la Basska dar și component Frații Grime), acesta rămânând pe teren până la finalul derby-ului.
Jucătorii le mulțumesc gazdelor, primarului și primăriei satului Ogrezeni, precum și întregii comunități locale care a fost prezentă în peluză pe durata meciului. Băieții le transmit toată recunoștința celor mai înfocați dintre suporteri, copiii școlii locale, care au asigurat galeria la fiecare nou sunet de clopoțel. „BIG UP!” către: Baxi, Leonte, Junior, Bracău, Dodo, Radu și tata Vapor, care a orchestrat întreaga organizare. Felicitări arbitrului, Psihotrop, care a condus cu măiestrie amicalul.

Pe băieți îi puteți urmări în paginile oficiale de Facebook:
https://www.facebook.com/subcarpati
https://www.facebook.com/fratiigrime
https://www.facebook.com/Cred.Ca.Sunt.Extraterestru
https://www.facebook.com/BasskaOfficial/
https://www.facebook.com/fantomeofficial/
https://www.facebook.com/culesedincartierprezintaargatu/

Follow us on instagram:
https://www.instagram.com/subcarpati_official
https://www.instagram.com/basskaofficial
https://www.instagram.com/credcasuntextraterestru
https://www.instagram.com/fratii_grime
https://www.instagram.com/fantome_official
https://www.instagram.com/celuladecriza
https://www.instagram.com/argatu.a

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top