f DE AFARĂ: Vic Mensa - The Autobiography (2017) ~ ELADIO prezintă : Hip-Hop Din România

sâmbătă, 28 iulie 2018

DE AFARĂ: Vic Mensa - The Autobiography (2017)

The Autobiography este albumul de debut al lui Vic Mensa și a fost lansat în data de 28 iulie 2017, prin Roc Nation and Capitol Records.

Track listing

The Autobiography
1."Didn't I (Say I Didn't)"
2."Memories on 47th St."
3."Rollin' Like a Stoner"
  • 1500 or Nothin'
  • No I.D.
  • Dean
  • Kosine[b]
4."Homewrecker" (featuring Weezer)
  • Mensa
  • No I.D.
5."Gorgeous" (featuring Syd)
  • 1500 or Nothin'
  • No I.D.
6."Heaven on Earth" (featuring The-Dream)
  • Smoko Ono
  • Papi Beatz
  • No I.D.
  • Mensa
7."Card Cracker" (skit)
8."Down for Some Ignorance (Ghetto Lullaby)" (featuring Chief Keef and Joey Purp)
  • No I.D.
  • Dean
  • Mensa
9."Coffee & Cigarettes"
  • Papi Beatz
  • Keith
  • No I.D.
10."Wings" (featuring Pharrell Williams and Saul Williams)
P. Williams4:03
11."Heaven on Earth" (reprise) 2:06
12."The Fire Next Time"
No I.D.3:44
13."We Could Be Free" (featuring Ty Dolla $ign)
  • Mensah
  • Dopson
  • Jones
  • Glenda Proby
  • Griffin, Jr.
1500 or Nothin'4:55
Total length:51:19
  • ^[a] signifies a co-producer
  • ^[b] signifies an additional producer
  • "Memories on 47th St." features uncredited vocals by Mr Hudson
  • "Heaven on Earth" features additional vocals by Dreezy
  • "Card Cracker" skit is performed by Edward "Ugly Eddie" Davis and Deon Cole
  • "Down for Some Ignorance (Ghetto Lullaby)" features additional vocals by Ellie "Kyiki" Fletcher
  • "Wings" features additional vocals by Mekkel Carter
  • "OMG" features uncredited vocals by Pharrell Williams
Sample credits

0 facebook-disqus-blogger:

Trimiteți un comentariu

Ce parere ai? Trimite un comment!