ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Marphă în Vacanță (S02.E07) cu Bibanu mixXL
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Marpha în Vacanta vine în aceasta săptămână cu un interviu de excepție. Invitatul este nimeni altul decât Bibanu mixXL , producător muzic...
Marpha în Vacanta vine în aceasta săptămână cu un interviu de excepție. Invitatul este nimeni altul decât Bibanu mixXL, producător muzical și artist de muzica rap cu o viziune excepțională atât pe plan social cât și pe plan muzical.

Cu o pasiune debordanta pentru tot cea ce înseamnă muzica, Bibanu ne împărtășește atât nouă cât și celor de la The Urbanist, conceptile sale, ideile și multe lucruri care ne-au fascinat din toate punctele de vedere. Se anunță un an plin de surprize pe care artistul le-a pregătit în mod minuțios pentru voi.
Prezentatorul nostru Tonik Obiektiv cu ajutorul energiei sale debordante a reușit sa îl descoase puțin pe artistul nostru și a aflat pentru voi o micuța parte din surprizele pe care însăși Bibanu le-a pregătit în mod minuțios.
Dacă vreti sa aflați o mica parte din modul de viata și mai ales sa aflați cea ce artistul nostru remarcabil va pregătit va invit sa urmăriți interviul.
Vizionare placuta!

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top