ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: TR1B (Mario V, Liry, ENERGIA) cu Passcall & OvP – 98 (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Noua piesă  TR1B  te întoarce în timp. Mai exact, în 1998, un an important pentru muzica rap și pentru copilăria unora dintre noi. Lir...
Noua piesă TR1B te întoarce în timp. Mai exact, în 1998, un an important pentru muzica rap și pentru copilăria unora dintre noi.

LiryMario V și ENERGIAPasscall și OvP descriu atmosfera din acea perioada prin referințe specifice anilor 90, de la distracțiile copilăriei și găștile de la bloc, la trendurile din muzică și streetwear.

Cu vibe-ul nostalgic de G-Funk, dar fresh prin influențele de future trap și future RnB, „‘98” celebrează muzica și stilul de viață urban. Piesa a fost înregistrată la BadRoom Music și mixată și masterizată de Alexandru Truță, cu producție adițională asigurată de Mario V. Videoclipul ce ilustrează piesa a fost realizat de Daniel Libeg.

Pentru cei care au prins sfârșitul anilor '90, dar și pentru cei născuți cu smartphone-ul în mână, anul 1998 merită marcat în calendar. „Nu știu, tu, ce făceai prin 98” – noi te invităm la o călătorie în timp pentru câteva minute.

Muzică/ Text/ Voci: Liry, ENERGIA, OvP, Passcall, Mario V
Producție adițională: Mario V
Mix/ Master: Alexandru Truță
Video: Daniel Libeg

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top