ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: S-S Beats Prezintă - Beat Tape Solar (2018) (Instrumental)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Tracklist :  1. Helios (contine sample`uri din piesa de teatru Alchimistul, scrisa de Paulo Coelho si din piesa Suspense de Jack ...


Tracklist : 

1. Helios (contine sample`uri din piesa de teatru Alchimistul, scrisa de Paulo Coelho si din piesa Suspense de Jack Cookerly) / FL Studio 10 Producer Edition Este un instrumental sentimental, melancolic si tot odata plin de speranta. Sample`ul ales din Alchimistul al lui Paulo Coelho este intens si plin de emotie.

2. Dragostea (contine sample din The Dells - Let The Feeling Talk To You) iMaschine pe iPhone 6S. Acesta este un instrumental plin de sentimente de iubire, pe un tempo chill. Sample`ul ales din piesa celor de la The Dells, creeaza o atmosfera calda si linistita, iar pe toata piese se poate auzii "baby".

3. Mandria (contine sample`uri din piesa de teatru Alchimistul, a lui Paulo Coehlo si din piesa greceasca a lui Aliki Vuiulaki - As'to xeraki sou) FL Studio 10 Producer Edition. Acest instrumental este destul de dinamic, un stil experimental, iar sample`ul ales din piesa Alchimistul, ofera un sentiment de putere, un ego aparte a acestui instrumental. 


4. Valea Tipetelor (contine sample`uri din piesa lui Minnie Riperton - Inside My Love) FL Studio 10 Producer Edition. Un instrumental cu un vibe chill si puternic tot odata, sample`ul ales din piesa Inside My Love este foarte chill si melodios

5. Cripia (contine sample`uri din piesa de teatru Alchimistul, scrisa de Paulo Coelho si din piesa Polish Tango a lui Adam Aston) FL Studio 10 Producer Edition.  Sample`ul ales din Alchimistul, ofera o perspectiva a omului revoltat, satul de tirania Guvernului. 

6. Comoara (contine sample`uri dintr`o reclama Greceasca) FL Studio 10 Producer Edition. Acest instrumental este unul foarte dur, cu sample`uri de vioara, tobe agresive si un bass "deep"

7. Inima (contine sample`uri din piesa Jean Plum - Loneliness) FL Studio 10 Producer Edition. Acest instrumental este un favorit personal, plin de emotie si de schimbari dramatice de instrumentatie, acompaniat de voci pitch`uite, sentimentale.

8. Selene (contine sample`uri din piesa de teatru Alchimistul, scrisa de Paulo Coelho) FL Studio 10 Producer Edition. Este un instrumental experimental, ce inspira dorinta fiecarui om de a`si cauta comoara personala.

9. Vise Lucide (piesa nu contine nici un sample) Reason 5. Acest Instrumental este unul extrem de dur, cu sunete dark, tobe dure si un vibe intunecat.

Intreg albumul a fost produs, masterizat si mixat de SSoare, fondator S-S Beats. Artwork* creeat de Andra Ionescu : https://www.facebook.com/andraionescuphoto/
*-Artwork`ul piesei cu numarul 8. Selene, este creeat de Georgiana Raluca Neacsu 
Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top