ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: EVENIMENT: FX by Neighbours – take one (4 octombrie 2018)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
FX by Neighbours este conceput ca un experiment muzical ce invita artisti din zone muzicale diferite din Romania si nu numai, muzici...


FX by Neighbours este conceput ca un experiment muzical ce invita artisti din zone muzicale diferite din Romania si nu numai, muzicieni consacrati ai scenei de jazz sau artisti din zona undergroud. MCs, producatori, Djs, sau profesionisti ai artelor vizuale.
Muzica improvizata va scoate in evidenta virtuozitatea artistilor, din prcina faptului ca unii dintre ei vor canta pentru prima data impreuna si vor crea spre bucuria publicului, momente muzicale unice, de joc si voie buna, dar si contemplative.

FX by Neighbours – take one este primul eveniment, dintr-o lunga serie, ce isi propune sa stranga cat mai multi iubitori de muzica pe data de 4 Octombrie, in Silver Church, Bucuresti.
Ca si invitati ne vor onora cu prezenta: Omu Gnom, Ilian Nicolau (tobe), Michael Acker (bas si moog), Alber Tajti (clape), Paolo Profeti (saxofon), Harvis Cuni Padron (trompeta), Nerub ( dj/producator).

Warm up-ul va fi asigurat de Nerub. In a doua parte a serii jam session-ul va fi deschis si pentru artisti din public, insotiti de propriul instrument, ce vor dori sa participe la amosfera creata pe scena.


Biletele vor fi disponibile online pe Eventbook.ro. (https://eventbook.ro/music/bilete-fx-by-neighbours-take-one)


FX By Neighbours facebook page: https://www.facebook.com/FXbyNeighbours/

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top