ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Botezătoru' - Nimeni n-a știut (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Botezătoru' este un MC din România, ce s-a născut într-un oraș mic, de la Marea Neagra, Navodari la 15 martie 1994. Ani mai târziu, tim...
Botezătoru' este un MC din România, ce s-a născut într-un oraș mic, de la Marea Neagra, Navodari la 15 martie 1994. Ani mai târziu, timp în care a deslușit tainele cuvântului, tatăl lui i-a oferit spre ascultare melodii vechi de genul funk, rock, jazz sau blues, astfel descoperind dragostea pentru muzică. În 2010 a început să scrie versuri, dar abia 7 ani mai târziu și-a înregistrat primele lui melodii într-un mod profesionist. În prezent este un artist hip-hop independent, tratând diferite subiecte în piesele lui.

Recent, Botezătoru' a lansat videoclipul piesei 'Nimeni n-a stiut'.. Melodia a fost inregistrata in studioul AMAVI, inginer de sunet fiind Mihai Munteanu (CHECKA). Instrumentalul piesei a fost creat de catre Gabriel Caraenache (Gabriel Price). Piesa face parte de pe al 3-lea material semnat Botezatoru', numit 'Cortizol' ce va fi lansat in primavara anului 2019.

Videoclipul a fost filmat, editat si montat de catre Adrian Corchie.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top