ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Mistah White - 77 (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Mistah White a publicat pe Youtube videoclipul piesei "77", single extras de pe ultimul album, "The Polyglot Messenjah 777&...
Mistah White a publicat pe Youtube videoclipul piesei "77", single extras de pe ultimul album, "The Polyglot Messenjah 777".

Filmarile au fost facute in Amsterdam in septembrie 2018, iar de montaj s-au ocupat Sergiu Negrea (Pixelninja Visuals) si Cristian "Tuntu" Magda. Piesa "77" a fost produsa de Damian X (High $tatus) si Mistah White la "Liveset Recording Studio" in Cluj-Napoca si este inclusa pe albumul "The Polyglot Messenjah 777", lansat in noiembrie 2018 pe toate platformele de streaming (iTunes, Spotify, Tidal, etc.).

Membru al juriului in emisiunea "Canta acum cu mine" de la Pro TV si semifinalist "Romanii au talent 2018", Mistah White este un artist atipic remarcat pentru show-urile sale pline de energie si versurile memorabile despre libertate, lupta si pace in 7 limbi (romana, engleza, spaniola, portugheza, germana, italiana, franceza).
Acesta si-a inceput aventura muzicala in 2009 in Sao Paulo, Brazilia, calatorind si locuind in America de Sud si Europa, cantand si colaborand cu sute de artisti profesionisti si non-conformisti.
"77", titlul celei de-a saptea piese de pe albumul "The Polyglot Messenjah 777", face aluzie la un joc de zaruri abstract, unul in care orice combinatie de 7 este castigatoare. 7 zile pe 7 carari olandeze cu 7 frunze uscate ... "ma duc tot mai departe" ... ca un adevarat "muncitor de noapte de la 7 pan' la 7". One Love! 


In prezent, Mistah White sustine concerte atat solo (DJ Set, Live Band, etc.), cat si alaturi de Guerrillas (hardcore metal), Pravila Nova (stoner rock) si High $tatus (trap metal).
Mai multe informatii legate de concertele si muzica mesagerului poliglot pot fi gasite pe www.mistahwhite.ro.

Instagram: @mistahwhiteofficial

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top