ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Gemini JAXX - Brigada Reggae
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
  R-Dem RECORDS  este un canal nou pe youtube creat pentru a promova muzica urbana din orasul Timisoara. Acest label ii are ca fondatori pe...
 R-Dem RECORDS este un canal nou pe youtube creat pentru a promova muzica urbana din orasul Timisoara. Acest label ii are ca fondatori pe Gemini JAXX ( unul dintre cei 2 membri VOX LATINA ) si pe PRAT. Ambii sunt MC si producatori dedicati acestei culturi menite sa transpuna realitatea contemporana pe ritmul de hip-hop.

      Piesa "Brigada Reggae" reprezinta un manifest liber conceput de artistul Gemini JAXX, in care acesta combina elemente din muzica reggae cu atitudinea si flow-ul specifice rap-ului, in scopul obtinerii unui sound pozitiv in care mesajul transmis se supune unei sesiuni clasice de freestyle.

      Versurile, muzica, interpretarea si artwork-ul piesei au fost create de catre Gemini JAXX, iar instrumentalul a fost produs de catre Riza Penjoel.

       Piesa a fost mixata si masterizata de catre Gemini JAXX, in cadrul studio-ului VOX MUSIC STUDIO TM care apartine de VOX LATINA si R-Dem RECORS.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top