ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Mistah White & T.Y.A. - Trubadur (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Facebook : http://tiny.cc/iosddz Instagram : http://tiny.cc/p2rddz    COMUNICAT: Mistah White si Loredana Cavasdan aka T.Y.A. lans...

COMUNICAT:
Mistah White si Loredana Cavasdan aka T.Y.A. lanseaza videoclipul piesei 'Trubadur', luni 20 ianuarie 2020, pe canalul oficial de Youtube @MistahWhiteOfficial.

'Trubadur' este o piesa R&B inspirationala ce transmite mesajul schimbarii si libertatii, sustinand ca "in viata suntem calatori".

Single-ul extras de pe EP-ul 'Clujstoned Town' este disponibil pe toate platformele digitale de streaming si este prima colaborare a celor doi artisti, filmarile fiind facute in Spania, Portugalia si Romania in 2019, de montaj ocupandu-se Sergiu Negrea (@pixelninjavisuals). 

Lansarea videoclipului marcheaza si aniversarea primului an de relatie a Loredanei si a lui Mistah White, acestia cunoscandu-se in ianuarie 2019 in Polonia, in timpul filmarilor pentru emisiunea 'Canta acum cu mine' de la ProTV. De atunci, cei doi indragostiti compun muzica si concerteaza impreuna, fiind tot timpul pe drumuri, in special intre Cluj si Bucuresti.

'Ma bucur cand reusesc sa arat lumii ce port in suflet, iar
aceasta productie ma inspira si ma obliga sa raman la fel de sincer cu mine si cu voi. Loredana este o adevarata muza pentru mine si ii multumesc pentru toata muzica si iubirea', marturiseste Mistah White. 

Poliglotul Mistah White este un calator si un personaj atipic, avand multi ani de experienta ca 'busker' (trubadur) prin lume. Acesta s-a remarcat in cadrul emisiunii 'Romanii au talent' prin stilul sau neconventional si prezenta de scena plina de energie, fiind invitat sa faca parte din juriul show-ului 'Canta acum cu mine'. Pe langa colaborarile cu artisti autohtoni precum Krem, DJ Wicked, Kaira, Narcotic Sound, Megga Dillah, Sorin Robert si altii, globetrotter-ul clujean a publicat un volum de poezii si a obtinut o diploma de master in filosofie, fiind implicat activ in dezvoltarea programelor de sustinere a scenei locale de muzica. 

'2019 a fost un an nebun, plin de bucurii si reusite, iar 2020 vine sa confirme ca viata e un film, e muzica si dragoste' declara T.Y.A. 

T.Y.A. este un proiect muzical dezvoltat de Loredana Cavasdan, artist si songwriter in echipa DeMoga Music Publishing. Pe langa cariera de artist si songwriter, care i-a adus colaborari de succes cu artisti precum Andra, Ruby, Shift, Liviu Teodorescu, What's Up si altii, T.Y.A. s-a remarcat si prin rolul de co-antrenor in echipa lui Marius Moga la Vocea Romaniei, precum si prin rolul de jurat in show-ul 'Canta acum cu mine'.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top