f #500decuvinte: Pentru proștii care pun botul la fake news ~ ELADIO prezintă : Hip-Hop Din România

joi, 26 martie 2020

#500decuvinte: Pentru proștii care pun botul la fake news


Intrăm direct în pâine pentru că nu are rost să ne lungim și să povestim prea mult. Cu toții ați găsit internetul plin de glume, care mai bune, care mai de căcat, dar cu siguranță ați dat de cei care văd în orice o conspirație. Ei bine, dacă unii din voi au dat de niște prăjiți care din crâșme intră direct pe internet, el fiind în buzunarul oricui, eu am avut „onoarea” să citesc părerea celor mai proști rapperi care pe lângă faptul că sunt afoni, au niște păreri despre situația actuală de te dor coaiele până la perineu.
După cum o să observați nu o să dau nume, nu vreau scandal cu ei, nu vreau vizitele doar pentru că folosesc niște termeni binecunoscuți în perioada asta. Vreau doar să înțelegeți (știu că mulți dintre cei care citesc acest articol sunt cu capul pe umeri, dar mulți nu) că nu trebuie să mai tolerați acești instigatori la panică, acești afoni chinuiți de talent care publică doar știri false. Nici nu merită jigniți, merită ignorați și scoși din listele voastre de pe internet.
S-a început probabil când niște rapperi de la noi au văzut noua ordine mondială în orice pârț tras de vreun politician prin parlament, dar se îngroașă gluma. Nu știu ce fumează acei băieți, dar cum am spus mai sus, îmi amintesc de boșcăii fără viitor din crâșmele de la țară unde orice aneu care ieșea de 2 ori din propriul sat, cunoștea secretele politicienilor, secretele lumii și toate planurile diabolice ale miliardarilor.
În ultimul deceniu cariera voastră suge pula, ăia 200 care vă dau click la piese în mare parte o fac din milă sau prietenie, dar merită să rămână singuri, cum s-a întâmplat cu niște anonimi de la noi care și-au găsit apogeul în live-uri cu 20 de persoane.
Citiți mai mult și nu doar pasajele de pe internet din cărțile si site-urile de click bait. Probabil faptul că din ce în ce mai mulți proști au acces la internet vă face să prindeți curaj și să continuați în infinita încercare de a ademeni lumea prin aberațiile pe care le borâți pe internet.
Recunosc că tura asta vă spun toate astea din frustrare și am oprit #1000decuvinte pentru că nici nu mi se parea oportun să vorbesc despre „chestii” când aici situația era mult mai gravă pe când în țară nu și nici nu avea rost să scriu când aproape toți rapperii din lista mea erau preocupați să share-uiască aceleași meme-uri obosite care nu umbla nici prin whatsapp-ul bunicilor.
Am încercat să discut niște teme zilele trecute, dar nu ai cu cine. Faptele îi depășesc pe acești debili care pun botul la orice aberație bășită de vreun tâmpit pe net, dar măcar voi, fie că sunteți doar prieteni cu ei, fie că (doamne ferește) chiar credeți că ar avea dreptate, să luați distanța și să vă informați de fiecare dată când vă aruncă ampulea orice vrăjeală aruncată în speranța că în viitor vor fi la piesele lor.

0 facebook-disqus-blogger:

Trimiteți un comentariu

Ce parere ai? Trimite un comment!