f DE AFARĂ: 50 Cent - Forever King (2009) ~ ELADIO prezintă : Hip-Hop Din România

miercuri, 25 martie 2020

DE AFARĂ: 50 Cent - Forever King (2009)

Mixtape-ul Forever King a fost lansat în data de 3 iulie 2009 și îi este dedicat lui Michael Jackson.

Track listing

1."I'm Paranoid""Heaterz" by Wu-Tang Clan3:24
2."Respect It or Check It""Live Wire" by AZ4:43
3."Suicide Watch""Suicidal Thoughts" by The Notorious B.I.G.3:41
4."Things We Do""The Things That You Do (Bad Boy Remix)" by Gina Thompson3:08
5."Get the Money""One for the Money" by Horace Brown5:01
6."Funny How Time Flies""Funny How Time Flies" by Intro3:52
7."If U Leaving, Then Leave...""You Called & Told Me" by Jeff Redd5:13
8."Dreaming""Dreaming" by Christopher Williams4:38
9."Michael Jackson Freestyle""I Wanna Be Where You Are" by Michael Jackson2:29
10."London Girl Pt 2" 2:47
11."Touch Me""Touch Me, Tease Me" by Case3:49
12."Put That Work In" 1:48

0 facebook-disqus-blogger:

Trimiteți un comentariu

Ce parere ai? Trimite un comment!